/var/www/html/wp-content/themes/jomelle-child/page-front-page-revolution.php

VIDEO NADZOR


Upotreba video nadzornih sistema je veoma rasprostranjena u oblasti zaštite imovine i lica. Bilo da li se sistemi ugrađuju na privatnim ili javnim mestima prisustvo video monitoringa poboljšava osećaj bezbednosti svih pristunih.

 

ANALOGNE KAMERE

Analogne kamere omogućavaju ekonomičniju izvedbu sistema video nadzora sa mega pikselnim rezolucijama. Ukoliko već posedujete stariji analogni sistem video nadzora, možete na postojeću instalaciju da dobijete video nadzor u rezolucijama do 4 mega piksela. Kamere su posebno dizajnirane da se uklapaju u Vaš enterijer i eksterijer.

IP KAMERE

IP sistem video nadzora omogućava montažu kamera mnogo većih rezolucija od analognih. Za prenos signala IP kamera može da se koristi postojeća računarska mreža ili internet konekcija, teoretski to znači da kamera može da se nalazi na jednom mestu a snimanje sadržaja može da se vrši bilo gde na svetu. IP sistem video nadzora omogućava i mnoge pametne opcije u svojstvu video analitike kao što su detekcija prelaska linije, nestali objekat, ostavljeni
objekat, brojanje ljudi i mnoge druge opcije.

APLIKACIJE

Pratite dešavanja u Vašem objektu putem mobilne ili PC aplikacije bilo gde da se nalazite. U mogućnosti ste da pratite trenutna dešavanja kao i da pregledate arhivirani snimak u željenom intervalu. Putem aplikacija možete upravljati i PTZ kamerama ukoliko ih imate na objektu.

RAMPE SA LPR SISTEMOM

Parking rampe sa sistemom detekcije registarskih oznaka omogućavaju automatsko otvaranje rampe nailaskom vozila sa unapred omogućenom registarskom oznakom. Registarske oznake vozila koja imaju pravo pristupa se upisuju u bazu i njihovim nailaskom se rampa automatski podiže, dok ne reaguje na nailazak ostalih vozila. U bazu je moguce uneti i listu nepoželjnih vozila. Sistem prepoznavanja registarskih oznaka je moguće integrisati i na druge tipove fizičkih pepreka, kao što su kapije.

+381 24 670 888