/var/www/html/wp-content/themes/jomelle/page-no-container.php

Satelitsko praćenje vozila Old

SATELITSKO PRAĆENJE VOZILA

Korišćenjem satelitskog praćenja vozila racionalizuje se upotreba voznog parka i smanjuje potrošnja goriva.
Što brojniji vozni park imate time je potreba za satelitskim praćenjem veća.

REAGUJTE NA VREME I REŠITE SE SUVIŠNIH TROŠKOVA!

S

atelitsko praćenje vozila Vam omogućava da sami pratite svoja vozila, objekte i ljude na bilo kom PC računaru ili mobilnom telefonu. Sistem satelitskog praćenja vozila je postao svakodnevnica u modernom poslovanju. Sistem satelitskog praćenja vozila je prvenstveno namenjen preduzećima sa sopstvenim voznim parkom ali ga može koristiti svako ko želi da poboljša kontrolu nad svojim vozilima i unapredi njihovu sigurnost. Sistem satelitskog praćenja, može se primeniti kao zamena za dobar alarmni sistem skupih i specijalizovanih vozila, pomoću kojeg možemo sprečiti krađu tj. dobiti informaciju o pokušaju krađe vozila.

G

PS-GPRS satelistski sistem za praćenje vozila omogućava velike uštede u smislu bolje organizacije i veće kontrole zaposlenih. Sistem satelitskog praćenja vozila u kombinaciji sa dodatnim senzorima, Vam omogućava detaljan uvid u sve važne informacije koje su Vam potrebne za kontrolisanje voznog parka iz čega možete imati uvid u ponašanje vozača ili rukovaoca radnom mašinom.

Služeći se najnovijim dostignućima u GSM i GPS tehnologijama Vaša vozila su uvek vidljiva, pružajući Vam kontrolu kvaliteta rada zaposlenih kao i kvalitet vožnje, nadzor i bolju logistiku vozila. 

SATELITSKIM PRAĆENJEM VOZILA MOŽETE:

  • Pratiti celokupnu istoriju kretanja vozila na mapi u realnom vremenu (sa zabeleženim brzinama, dužinom kretanja i stajanja),

  • Pratiti nivoe goriva,

  • Pratiti parametre rada motora,

  • Pratiti senzore za temperaturu,

  • Postaviti alarme koji javljaju povredu zadate rute,

  • Pratiti prekoračenja brzine.

Istoriju kretanja vozila možete pregledati i u grafičkom obliku, tabelarno i dijagramski; prema odabranom vozilu, vremenskom periodu. Podatke iz izveštaja moguće je prebaciti u Excel ili CVS format.

Boljom organizacijom rutiranja i praćenja vozila, smanjenjem krađe goriva i maziva, pomoću sistema za satelitsko praćenje vozila dolazite do značajne uštede finansijskih sredstava. Što brojniji vozni park imate, to je potreba za satelitskim praćenjem veća. REAGUJTE NA VREME I SMANJITE NEPOTREBNE TROŠKOVE.

FIZIČKO OBEZBEĐENJE OBJEKATA

Naše profesionalno fizičko obezbeđenje maksimalno je opremljeno i obučeno bez obzira na vrstu, tip i stepen rizika ugroženosti objekta.

OBEZBEĐENJE JAVNIH SKUPOVA

Naše veliko profesionalno iskustvo u obavljanju obezbeđenja javnih skupova, događaja i manifestacija daje sigurnost Vaše manfestacije / događaja i posetilaca.

INTERVENTNA EKIPA

Pravovremenom reakcijom u slučaju dojave alarma sa ugroženog objekta (provala, panik taster, požar) službenici interventne ekipe se u najkraćem roku upućuju na ugrožen objekat.

ZAŠTO ALARM SYSTEMS?

Dugogodišnje iskustvo, strogi kriterijumi, sveobuhvatna obuka, tehnička opremljenost, poštovanje procedura kao i stalno unapređenje procesa zaštite, garancija su naše profesionalne i odgovorne usluge.