/var/www/html/wp-content/themes/jomelle/page-no-container.php

O NAMA

O Nama

ALARM SYSTEMS je osnovan 1991. godine. Delatnost firme je proizvodnja, instalacija, projektovanje, prodaja protivprovalnih i protivpožarnih alarmnih sistema, video nadzornih sistema, kontrola pristupa…

Od 1993. godine osnovana je dispečerska služba, koja kontroliše rad alarmnih sistema širom Srbije. U dispečerski centar tokom 24 sata dnevno stižu informacije sa objekata koji su štićeni našim protivprovalnim i protipožarnim sistemima.

Opremu koju koristimo je profesionalna, poseduje UL sertifikat i izuzetno visoko se rangira u svetu po svojim kvalitetima. Pruža nepregledne mogućnosti u oblasti zaštite imovine i lica.

Objekti koji se štite sigurnosnom opremom ugrađenom od strane ALARM SYSTEMS-a se nalaze širom Srbije, u gradovima od Horgoša pa sve do Niša. Referentnu listu naših korisnika čine: banke, konzulati, privatne kuće, vikendice, stanovi, prodavnice, butici, zlatare, obdaništa, škole, magacini, garaže i drugi objekti od javnog značaja.

Za sve ugrađene sisteme Alarm Systems daje odgovarajuću obuku i tehničku podršku. U slučaju problema sa rukovanjem sistema ili kvara na sistemu, naš Call Centar je 24 časa dostupan.

Pored nadzora objekata pružamo i usluge GPS satelitskog praćenja vozila, projektovanja i izrade sistem za kontrolu pristupa, evidencije radnog vremena, računarskih mreža, multimedijalnih sistema.

Od prošle godine Alarm Systems je upotpunio delovanje i uslugom fizičkog obezbeđenja objekata, javnih skupova, manifestacija, putem službe fizičkog obezbezbeđenja, interventnih ekipa, patrolnih i poljočuvarskih službi.

Alarm Systems trenutno zapošljava preko 90 radnika.
Pored glavne kancelarije u Subotici, imamo predstavništva u Beogradu i Nišu.

+381 24 670 888