/var/www/html/wp-content/themes/jomelle-child/page-front-page-revolution.php

KONTROLA PRISTUPA


Sistemi za kontrolu pristupa služe za nadzor i fizičku zaštitu objekata ili njihovih delova. Osnovni zadatak sistema kontrole pristupa je
dozvola pristupa tj. ulaza ili prolaza isključivo ovlašćenim osobama.

KONTOLA PRISTUPA

Kontrola pristupa sprečava ulazak u prostorije i objekte neovlašćenim osobama. Očitavanjem RFID kartica, tagova ili unosom šifre se otvaraju vrata i omogućava ulazak samo ovlašćenim licima.

EVIDENCIJA RADNOG VREMENA

Evidencija radnog vremena može da se koristi i kao sistem kontrole pristupa ili samo kao sistem evidencije prisutnosti na osnovu kog može da se generiše izveštaj o broju provedenih sati. Ukoliko Vaši zaposleni imaju potrebu za službenim izlascima ili pauzu provode van objekta, sistem pruža mogućnost izbora razloga odsustva koji će kasnije da utiče na obračun provedenih sati na radnom mestu ili o opravdanim/neopravdanim izlascima.

AUDIO INTERFONI

Interfoni omogućavaju audio i video identifikaciju posetioca kao i daljinsko otvaranje vrata. U ponudi imamo i interfone kojima možete da komunicirate i upravljate preko mobilne aplikacije kao i da otvorite vrata ukoliko je to potrebno, bilo gde da se nalazite.

ŠTAMPANJE ID KARTICA

NAPISATI TEKST!

+381 24 670 888