/var/www/html/wp-content/themes/jomelle/page-no-container.php

Fizičko obezbeđenje objekata

FIZIČKO OBEZBEĐENJE OBJEKATA

F

izičko obezbeđenje objekata različite namene i strukture podrazumeva stalno ili privremeno prisustvo službenika obezbeđenja koji su stalno ili privremeno prisutni u čuvanom objektu sa ciljem čuvanja imovine, zaštite od provale kao i sprovođenja unutrašnjih pravila u čuvanim objektima.

Strogi kriterijumi izbora zaposlenih, sveobuhvatna obuka, tehnička opremljenost, poštovanje procedura i pravila službe obezbeđenja, su garancija adekvatnog i profesionalnog pružanja usluge obezbeđenja objekata.

Svi naši službenici obezbeđenja angažovani su u skladu sa Zakonom o radu, što smatramo najbitnijem uslovom za kvalitetno obavljanje poslova obezbeđenja.
ALARM SYSTEMS DOO poseduje međunarodne i domaće standarde u oblasti pružanja usluge fizičkog obezbeđenja lica, fizičkog obezbeđenja objekata i imovine.

Svi službenici obezbeđenja su u celosti osposobljeni za sve izazove posla:

  • Svi službenici obezbeđenja su osposobljeni za bezbedan i zdrav rad,

  • Svaki službenik je prošao lekarski pregled (psihofizička sposobnost za rad),

  • Odgovarajući službenici obezbeđenja imaju položen ispit, odnosno serftifikat Zaštite od požara,

  • Svi službenici su obučeni za rad sa metal detektorma,

  • Rizik izvršenja posla je minimalizovan polisom od profesionalne odogovornosti,

  • Svi službenici su obučeni da rade u skladu sa svim zakonskim propisima koji regulišu oblast privatnog obezbeđenja i fizičko-tehničke zaštite, kao i striktnim internima pravilima i precudarama.

Osposobljeni smo za brojne izazove i zahteve klijenata jer naša kompanija prati sve profesionalne standarde i normative iz delatnosti fizičko-tehničko obezbeđenja.

ALARMNI SISTEMI

Ugradnjom alarmog sistema Vaš stambeni i poslovni objekat biće pod stalnom zaštitom a opasnost od krađe, provale ili oštećenja imovine više neće biti Vaša briga.

VIDEO NADZOR

Obezbedite sigurnost Vaše kuće, poslovnog prostora ili druge imovine uz najsavremenije video nadzorne sisteme.

MONITORING

Obezbedite sigurnost Vaše kuće, poslovnog prostora ili druge imovine 24 sata dnevno uz našu službu Monitoringa. Već 25 godina služba Monitoringa ALARM SYSTEMS-a budno brine o sigurnosti Vas i Vaše imovine.

SATELITSKO PRAĆENJE

Obezbedite kompletnu uslugu praćenja vozila i efikasno upravljanje voznim parkom vaše kompanije.