/var/www/html/wp-content/themes/jomelle/page-no-container.php

Evidencija radnog vremena

EVIDENCIJA RADNOG VREMENA

K

ontrola radnog vremena uvodi se u poslovne prostore sa manjim ili većim brojem zaposlenih, gde se javlja potreba za kontrolisanjem dolazaka i odlazaka zaposlenih kao i aktivnost i produktivnost samih zaposlenih. Na ovaj način poslodavac ima uvid u poštovanje propisanog radnog vremena kao i edvidenciju kretanja svakog zaposlenog.

Za identifikaciju osoba upotrebljavaju se plastične kartice. Danas se najčešće susreću privesci ili beskontaktne kartice, ali su u upotrebi i kontaktne čip-kartice, bar-kod kartice i magnetske kartice.

Najnoviji trend u svetu, je upotreba tzv. kombinovanih, višenamenskih kartica. Istu karticu možemo koristiti recimo za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa.

Evidencija radnog vremena predstavlja jedan od načina optimizacije troškova jer unapređuje realizaciju i organizaciju rada, odnosno aktivnost i produktivnost samih zaposlenih. Podaci dobijeni evidencijom radnog vremena mogu da se prenesu i na druge sisteme za obračun plata i kadrovskih evidencija.

PREDNOSTI SISTEMA EVIDENCIJE RADNOG VREMENA:

  • Smanjuje troškove vođenja evidencije,

  • Trenutni obračun prekovremenih sati,

  • Smanjenje kašnjenja,

  • Optimizacija poslovnih procesa,

  • Smanjenje administracije,

  • Kontrola odsutnosti,

  • Jednostavna ugradnja, mrežna i modularna izrada prilagođena Vašim potrebama.

SATELITSKO PRAĆENJE

Obezbedite kompletnu uslugu praćenja vozila i efikasno upravljanje voznim parkom vaše kompanije.

FIZIČKO OBEZBEĐENJE OBJEKATA

Naše profesionalno fizičko obezbeđenje maksimalno je opremljeno i obučeno bez obzira na vrstu, tip i stepen rizika ugroženosti objekta.

OBEZBEĐENJE JAVNIH SKUPOVA

Naše veliko profesionalno iskustvo u obavljanju obezbeđenja javnih skupova, događaja i manifestacija daje sigurnost Vaše manfestacije / događaja i posetilaca.

ZAŠTO ALARM SYSTEMS?

Dugogodišnje iskustvo, strogi kriterijumi, sveobuhvatna obuka, tehnička opremljenost, poštovanje procedura kao i stalno unapređenje procesa zaštite, garancija su naše profesionalne i odgovorne usluge.