/var/www/html/wp-content/themes/jomelle-child/page-front-page-revolution.php

ALARMNI SISTEMI


Alarmni sistemi su prvi korak u obezbeđivanju sigurnosti Vašeg doma, poslovnih objekata ili druge imovine.
Osnovna namena alarmnih sistema je preventiva, odvraćanje i otkrivanje provale i pokušaja provale u štićeni objekat.

 

DETEKCIJA POKRETA

Detektori pokreta su osnova Vašeg alarmnog sistema, namena im je detekcija neovlaštenog prisustva i kretanja u štićenom prostoru. Naš stručni tim će Vam preporučiti odgovarajući detektor pokreta na osnovu vrste i namene prostorije. U slučaju aktivacije detektora operateri u našem monitoring centru mogu precizno da Vam proslede informacije o prisustvu i kretanju neovlaštenog lica u Vašem objetku.

Imate kućnog ljubimca? Nema problema, montažom detektora pokreta koji su imuni na boravak sitnih životinja možete da zaštitite objekat čak i ako se Vaš ljubmac nalazi u prostoriji.

DETEKCIJA LOMA STAKLA

Želite da zaštitite Vašu porodicu i imovinu dok se nalazite u objektu? Velika je verovatnoća da će provalnik pokušati da uđe u objekat razbijanjem staklenih površina ili otvaranjem vrata i prozora. Uključivanjem noćnog režima rada Vaše alarmne centrale detektori loma stakla u kombinaciji sa detektorima otvaranja vrata i prozora će Vam omogućiti detekciju neovlašćenog ulaska dok se Vi neometano krećete po kući.

DETEKCIJA OTVARANJA PROZORA I VRATA

Detektori otvaranja vrata i prozora su prva linija zaštite Vašeg doma. Detektovaće svaki neovlašćeni, nasilini ili nenasilni pokušaj otvaranja vrata i prozora. U kombinaciji sa detektorima loma stakla predstavljaju ultimativnu zaštitu Vašeg doma čak i dok se vi nalazite u njemu.

DETEKCIJA POŽARA I CURENJA GASA

Otkrijte opasnost i spasite život. Požar i curenje gasa predstavljaju realnu opasnost po život i imovinu,
nadogradite Vaš alarmni sistem detektorima požara i curenja gasa i obezbedite sebi vreme za reakciju i
sprečavanje opasnosti. Detektori požara su u stanju da prepoznaju prisustvo dima kao i povećanje temperature u prostorijama.

SPOLJAŠNJA ZAŠTITA PROSTORA

Sprečite provalu i pre nego što se desi. Bez obzira da li se nalazite u Vašem domu ili ne, sistemi perimetrijske zaštite i detektori namenjeni za spoljašnju montažu će detektovati svaki neovlašćeni ulazak na Vaš posed.

UZBUNJIVANJE

Alarmne sirene i svetlosna signalizacija imaju višestruke namene. Prvenstvena namena im je lokalno oglašavanje Vas i okoline u slučaju provale, ali istovremeno imaju ogroman psihološki uticaj na provalnika, kojem će jasno biti stavljeno do znanja da je njegova namera otkrivena.

24/7 MONITORING

Neka Vaš dom bude u sigurnim rukama 24 časa na dan. Iskusni operateri putem specijalizovanog softvera prate status Vašeg alarmnog sistema. Prilikom aktivacije, tehničkog problema ili nekog drugog stanja alarmni sistem šalje informacije monitoring centru, odmah po prijemu ovih informacija operateri reaguju po unapred definisanim procedurama. Obezbedili smo i izlazak interventne ekipe na objekat u slučaju aktivacije alarma. Svaki objekat koji se prati putem Alarm Systems monitoringa je vidno označen nalepnicama o obezbeđenju objekta.

POTPUNA KONTROLA VAŠEG SISTEMA

Putem tastatura i daljinskih komandi ste u mogućnosti da potpuno kontrolišete alarmi sistem i prilagodite ga svojim potrebama i navikama.

+381 24 670 888